String Showbar er en av de eldste eksiterende Strippeklubbene i Oslo, vi startet vår Strippeklubb i Skippergaten 21 i 1998 og har siden den gang holdt det gående 6 dager i uken, gjennom store deler av året. Vi har alltid holdt en høy standard på våre artister og samtidig lagt stor vekt på at de skal jobbe under de beste arbeidsforhold.

Vi har har artister fra hele Europe, men også hatt gjeste opptredener fra artister fra USA, slik som i 2010 da vi hadde Dakota Sky som vår featured artist. Showet vare helt rått og noe man vanligvis ikke opplever i Europa, masse fart, sexy striptease og humor.

Vi liker og si at på String Showbar kan du mikse «business med pleasure» og det er nettopp det vi gjør her. Bring forretningsforbindelser eller kollegaer hit for og knytte bånd og for og feire gode resultater, internasjonalt så er dette veldig vanlig og gjøre på strippeklubber og vi er stolte av og kunne bringe dette til Oslo på en profesjonell og tillitsfull måte.

For utdrikkingslag og bursdagsfeiringer så er har vi egne pakke tilbud og type arrangementer, og det er ikke få vordende brudgommer som har endt sitt utdrikkningslag her på String Showbar og blitt tatt opp på scenen under ett av showene til resten av publikums fornøyelse.

For jente utdrikkningslag så kan vi tilby mannlig Striptease, her kan man få reservert en egen del av klubben kun for damene og få en proff mannlig stripper som underholder for alle, men mest for hun som skal drikkes ut.