String Showbar vant international Club Of The Year 2017 i Las Vegas

String Showbar vant prisen for Best International Club of The Year i Las Vegas i august 2017. Hvert år avholder Ed publications en årlig messe for alle strippe klubber i USA og de deler også ut priser i mange forskjellige klasser i denne bransjen i USA: Best Club of the year, of the year, Best international club of the year, best manager of the year, best dancer of the year osv.

Vi besøkte denne messen for første gang i 2015 da ble den holdt i New Orleans, dette var så gøy og inspirerende og vi tok med oss mange gode ideer hjem til Oslo, vi jobbet hardt med å sette mange av disse ideene ut i live og forbedre String til og bli en super opplevelse for alle våre kunder og dansere. I år ble String Showbar nominert til denne prisen sammen med flere andre og mye større internasjonale klubber som: Spearmint Rhino i Birmingham, Hustler club, osv

Takk til alle trofaste kunder og artister som stemte på oss.

String Showbar vant som sagt denne prisen og det var fantastisk gøy og inspirerende, det betyr mye for oss å bli anerkjent av proffe bransjefolk på denne måten og det inspirerer oss til og fortsette med og hele tiden jobbe for at opplevelsen av String Skal bli bedre for alle. Hvem hadde trodd at en liten strippe klubb fra Oslo skulle hevde seg internasjonalt på denne måten, men vi klarte det takket være alle Dere trofaste kunder og artister som stemte på oss.

Undertegnede og Remi reiste til Las Vegas og deltok på messen i 3 dager, bare det og være i Las Vegas er jo i seg selv en heftig opplevelse, og denne messen tok det til helt andre nivåer. Messen ble avholdt på Hard Rock Hotel og det var også der vi bodde.

Feature dancers

Las vegas har noen av verdens største strippeklubber, og flere av disse var representert på messen. I USA så har de noe som kalles for Feature Dancers, som er veldig populært på klubbene. dette er strippere som har avansert showene sine til ett meget høyt underholdnings nivå, og de reiser USA rundt som hoved attraksjonen på klubbene som booker de.

For de som husker det så hadde vi Dakota Sky fra USA på String i 2010, hun var på den tiden en veldig populær Feature danser i USA. Hun hadde ett utrolig kult show med masse humor, ett friskt pust med noe veldig annerledes og ekte Amerikansk show ånd med seg. Kanskje skal vi prøve dette på String igjen?

String Showbar på Bikini Contest

Siste dagen var det Bikini Contest ved svømmebassenget på Hard Rock hotell, hele området var reservert kun for dette arrangementet. Masse strippere som stilte opp i bikini for og konkurrere om en første pris på 5000,. dollar.

String Showbar kommer garantert til og være presentert på denne messen videre i fremtiden og Selve prisen, den kan du se hver gang du besøker oss.

Magnus S Morland