Det er ett stort ansvar du har fått som forlover og det er mye som skal planlegges. Selve bryluppet er jo ett helt kapittel for seg selv, men utdrikningslaget kommer først og det er viktig at dette blir en suksess for den kommende bruden eller brudgommen.

Det første du må gjøre er og finne ut hvem som skal delta, lage en liste på dette og sende ut invitasjoner med en dato. Her er ofte den største utfordringen, og finne en dag som passer for alle. Det kan bli litt frem og tilbake før du ser hvem dag som passer best. Og ofte er det dessverre ikke mulig og få med alle som du planla i utganspunktet.

Budsjett for utdrikningslaget

Finn ett budsjett som passer for alle og velg aktiviteter utifra dette og hva som kan passe best for den som drikkes ut. Det er ett hav av aktiviteter og velge mellom for utdrikningslag og like mange firmaer som tilbyr dette. Drikkeut.no er en web side som hjelper deg med alt dette, her har de samlet alle arrangører etter type aktiviteter de tilbyr og området de holder til. Det er en god hjelp og ha med seg når du planlegger Utdrikningslaget.

Aktiviteter i utdrikningslaget

Det er for eksempel ingen vits og bestill ett tandemhopp i fallskjerm om den som drikkes ut har høydeskrekk. De senere årene så har det blitt mere populært og arrangere utdrikningslag som har mere utfordrende og hyggelige aktiviteter en den gamle måten hvor det ofte handlet om og drite ut den som skulle gifte seg mest mulig.

Forskjellen mellom hvilke type aktiviteter som er for jenter og gutter er også blitt betydelig mindre, nå reiser gjerne gutta på Spa hotell og jentene på Rafting.

Alkohol i Utdrikningslaget

Planlegg hvordan alkohol inntaket skal bli i løpet av dagen, her er det viktig og passe på av flere grunner. Har Dere valgt aktiviteter som krever at man er edru, må dere selvfølgelig ikke begynne og drikke før etter at de er ferdige. Du må også passe på at bruden eller brudgommen ikke blir full for tidlig på dagen, det er som regel mye som skal oppleves og han/hun må holde gjennom hele utdrikningslaget.

Mat i utdrikningslaget

Mat er er viktig og huske på, er det mye aktiviteter må det fylles på med energi i løpet av dagen. Lag gjerne med mat selv som ett av måltidene, før Dere senere på kvelden eventuelt går og spiser på en restaurant.

Avslutte utdrikningslaget

Det er du som forlover som er ansvarlig for at bruden eller brudgommen kommer seg trygt hjem når dagen er over. Ikke overlat noe av dette til tilfeldighetene og ta ansvar selv om promillen kan være høy. Husk at det er mye som står på spill for den som skal gifte seg. Ha dette planlagt før dere går ut på byen om dere skal bli hentet eller ta en taxi hjem.

Lykke til.