Debbie

Navn: Debbie

Alder: 28

Høyde: 170

Land: Sverige

Erfaring: Debbie har flere års striptease erfaring fra arbeid i strippeklubber og utstillinger i Sverige og Norge.

Mitt navn er Debbie og jeg er en typisk svensk jente: fin og høflig, med føttene på jorda og litt kåt!
Mine interesser er helse og fysikk. Jeg liker sunn mat og trener på dagtid (på treningssenteret, i naturen og i sengen 🙂 og på kvelden er jeg en partyjente som liker å ha det gøy og danse hele natten!

Jeg er en estetiker som liker alle vakre ting. Jeg setter pris på naturen, å spise en hyggelig middag i godt selskap. Jeg elsker teater og musikk men er også en nerd når det gjelder husarbeid. Jeg liker å holde det rent og pynter hele tiden.

Foruten det er jeg ganske fornuftig. Jeg antar jeg er en typisk kvinne som liker alt jentete: Sjokolade, diamanter, champagne, små «fluffy» dyr og oppmerksomhet fra en mann.

🙂

Jeg liker alle typer menn og jeg liker alt med menn: Sterke men følsomme hender, lukten av herreparfyme, deres armer, brystkasse og testosteronet.

Det beste med denne jobben er at du finner noe sjarmerende og interessant med alle du møter, noen ganger bare fester du som en rockestjerne og med andre sitter du i en dyp eller politisk diskusjon hele kvelden.

Jeg liker menn som setter pris på kvinner. Det er ofte er derfor menn kommer til denne klubben, slik at vi kan nyte hverandre, kose oss, drikke, bli nære og sexy sammen og sette pris på hverandres egenskaper.

Ekshibisjonisten i meg elsker å opptre på scenen. Jeg elsker oppmerksomheten og å kle av meg foran publikum tenner meg.

Esteten i meg elsker kunsten å danse og måten den vakre kvinnekroppen blir uttrykt i striptease show. Jeg liker å danse poledance og den artistiske og akrobatiske kunstformen det er.

Ellers er denne jobben skjønn, jeg har muligheten til å klubbe i arbeidstiden, å møte og komme veldig nære mange mennesker, flirte og kle av meg med menn i arbeidstiden. Jeg elsker å gjøre dette; det er den eneste jobben i verden hvor du kan være kåt og naken på jobb!

Så kom og møt meg i klubben og la oss «bli heite» sammen,

Jeg venter på ditt besøk! 🙂

Menu